Photo boothovi su postali nezaobilazan dodatak na vjenčanjima i posebnim događajima diljem svijeta, a evo zašto biste trebali razmotriti uključivanje jednog na vašem vlastitom vjenčanju ili slavlju.

1.Dodatna zabava za goste: Kao profesionalni fotografi, razumijemo važnost stvaranja nezaboravnih trenutaka na vašem događaju. Photo booth pruža dodatnu zabavu koja istovremeno omogućuje gostima da se opuste i izraze svoju kreativnost, dok mi profesionalno dokumentiramo te trenutke.

2. Nezaboravne uspomene: Naša misija je zabilježiti vaše najvažnije trenutke i pretvoriti ih u trajne uspomene. Fotografije iz photo bootha pružaju jedinstvene i osobne osjećaje koje ćete čuvati godinama.

 

allure events koprivnica photo booth 3

 

3. Lijepi dodatak dekoraciji: Kao stručnjaci za estetiku i vizualnu privlačnost, možemo se pobrinuti da se naš photo booth savršeno uklopi u temu i stil vašeg događaja, dodajući dodatnu dozu elegancije i ljepote.

4. Instantne fotografije: Kroz naš photo booth, vaši gosti odmah će dobiti svoje fotografije kao uspomenu na vaš događaj. Brza dostava i kvalitetne fotografije su ono što nas izdvaja kao profesionalni fotografski studio.

5. Animacija i kreativnost: Kroz raznolike rekvizite i efekte koje nudimo u našem photo boothu, potičemo goste na kreativnost i eksperimentiranje. To su trenuci koje volimo zabilježiti – spontane, zabavne i iskrene.

6. Gosti se bolje upoznaju: Naš photo booth nije samo prostor za fotografiranje, već i mjesto gdje se gosti mogu opustiti, smijati i razgovarati. Kroz naše fotografije, bilježimo te spontane interakcije i osiguravamo da svaki gost ostavi trag na vašem događaju.

7. Gosti svih doba se uključuju: Kao fotografima, važno nam je osigurati da se svi vaši gosti osjećaju uključeno i uživaju u događaju. Naš photo booth privlači pažnju i zabavlja sve dobne generacije, pružajući aktivnost koja spaja ljude različitih dobnih skupina.

allure events koprivnica photo booth 2

 

8. Personalizirani suveniri: Kroz personalizaciju fotografija s imenima i datumom vašeg događaja, svaki gost dobiva jedinstveni suvenir koji će ih podsjećati na nezaboravan trenutak koji smo zajedno stvorili.

9. Online galerija: Nakon događaja, fotografije iz photo bootha mogu biti dostupne online, omogućujući gostima da ih dijele s prijateljima i obitelji. Kao fotografski studio, stvaramo sigurno i privatno okruženje za dijeljenje ovih posebnih trenutaka.

10 .Potiče interakciju na društvenim mrežama: Kroz dijeljenje fotografija iz našeg photo bootha na društvenim mrežama, gosti aktivno sudjeluju u promociji vašeg događaja i doprinose stvaranju zajednice oko vašeg brenda ili vjenčanja.

Kroz photo booth naših partnera iz Allure Events i profesionalnu uslugu fotografiranja, obećavamo vam da ćemo stvoriti nezaboravno iskustvo za vas i vaše goste.

 

allure events koprivnica photo booth