U nastavku vam pišemo o nekoliko najboljih lokacija za fotografiranje na otvorenom i njihovim prednostima. Bilo da se radi o obiteljskih fotografijama, fotografijama parova ili portreta, s navedenim lokacijama nikad ne možete pogrešno odabrati.

PLAŽA

Kao prva od najboljih lokacija za fotografiranje na otvorenom zasigurno je plaža! Fotografiranje na plaži uvijek daje poseban osjećaj na fotografijama. Vrlo vjerojatno je to zato što su takve fotografije slikane tijekom vašeg godišnjeg odmora kada ste vi i djeca bezbrižni, pa isto tako djeluju i fotografije. Fotografije na plaži prirodne su, spontane, umirujuće, a i odlična uspomena na vaš odmor. Bosa stopala na toplom pijesku, razigrana djeca i prekrasan zalazak sunca. Što je više potrebno za dobru fotografiju?

 

JEZERO

Jezera su odličan odabir kao lokacija za vaše fotografije! Bilo da se radi o vašem lokalnom jezeru, ili jezeru kojeg prvi puta posjećujete, možete znati da vam neće nedostajati prekrasnog okoliša. Jezero kao lokacija odlična je i zbog toga što u svakom godišnjem dobu izgleda dobro. U proljeće cvat cvijeća i drveća sa prvim zrakama sunca, tijekom ljeta u bezbrižnom okruženju, bosih stopala i kratkih rukava, tijekom jeseni jezera znaju biti prepuna lišća što djeci pruža dodatnu radost i poziv za igru, a mirna atmosfera tijekom zimskog snijega također ima svoju notu.

Dvorac Trakošćan na jezeru

 

ŠUMA

Šetnja šumom i otkrivanje novih biljaka i puteljaka uvijek je zabavna aktivnost. Za obitelji, parove ili čak portrete šuma je uvijek odličan odabir. Isto kao i s jezerom, šuma je odlična tijekom svih godišnjih doba, pa i prema tome prenose drugačiju atmosferu na fotografijama. Tijekom ljeta i proljeća to budu uglavnom razigrane fotografije jarkih i šarenih boja, tijekom jeseni nešto tamniji smeđi tonovi, dok šuma preko zime i nakon prvog snijega izgleda kao iz bajke!

Obiteljska fotografija fotografirana u šumi

 

PLANINA

Na sam spomen planine prvo što nam pada na pamet jest avanturist! Ako ste i sami takvi, fotografijama na planinama to jako dobro možete i pokazati. Planine pružaju prekrasne poglede na okolinu u podnožju i predivno plavo nebo u pozadini. Idealne su zato što možete dobiti i širok broj raznovrsnih fotografija s obzirom na raznoliko okruženje planine. Izlet i fotografiranje u jednom, zvuči super!

Pogled na planinu Kalnik kod Križevaca

Za svakog je neka lokacija posebna, na kojoj se osjeća najopuštenije. Što ste opušteniji, to su rezultati na fotografijama bolji. Za rezervaciju na nekoj od navedenih lokacija ili nekoj na kojoj Vi želite obratite nam se putem kontakt obrasca.