Što je mini session?

Ukoliko nemate vremena za cijeli foto session ili vam ne treba cijela galerija fotografija, mini session je idealan za vas. Kao što i samo ime govori, mini session je kraća verzija session-a sa isporukom manjeg broja fotografija po povoljnijoj cijeni.

Trajanje i fotografiranje

Vrijeme trajanja session-a često ovisi o djeci i njihovom raspoloženju pa je ponekad teško sa svakim klijentom odraditi cijeli foto session u trajanju od 1 sat ili više. Trajanje mini sessiona je 15-20 min te u prosjeku napravimo 150 fotografija. Session nije samo klasično poziranje i smijanje u kameru već je odlično iskustvo u kojem se zabavi cijela obitelj. Volite li skakati, trčati, plesati ili nešto deseto? Ovdje smo da zabilježimo baš taj trenutak!

Za vrijeme trajanja session-a fotografiramo cijelu obitelj, samo djecu, samo roditelje i što više raznih kombinacija kako bi imali što veću raznolikost kod biranja fotografija.

Photo Adria, Zadar, Adriatic sea, Family photgraphy

Što je uključeno u paket?

U paketu se nalazi 20 fotografija koje VI izaberete (u visokoj rezoluciji) te postoji mogućnost doplate za sve fotografije sa session-a kao i narudžba printanih fotografija ili foto albuma. Sve fotografije se obrađuju te nakon toga birate koje vam se sviđaju i koje biste htjeli staviti u paket.

Photo Adria, Zadar, Adriatic sea, Family photgraphy

Što ako Vam se ne svide fotografije?

Ukoliko Vam se fotografije ne sviđaju, nemate obveze na kupnju! Naš Tim se uvijek trudi napraviti najbolje fotografije i ispuniti želje klijenata!

Vrijeme i lokacija fotografiranja

Uvijek preporučamo da se fotografiranje održi  što kasnije tijekom dana, kada je sunce nisko i kada je mekše svijetlo kako bi fotografije bile što bolje. To je obično 1 sat prije zalaska sunca. Lokacija fotografiranja ovisi o vama i što želite, naša preporuka su plaže, šetnice, parkovi i slično.

Photo Adria, Zadar, Adriatic sea, Family photgraphy

Gdje rezervirati termin?

Termin za mini foto session možete rezervati putem kontakt obrasca ili porukom na našoj facebook ili instagram stranici.

Također ukoliko trebate više informacija o fotografiranju, paketima ili slično, možete nam se obratiti s Vašim pitanjem a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Photo Adria, Zadar, Adriatic sea, Family photgraphy