MODERNIZACIJA PORTRETA

Kada pogledamo portrete naših baka i djedova  vidimo da su to profesionalno snimljene fotografije u studiju koje vrlo rado spremamo i prisjećamo ih se. Kako se vrijeme mijenja moderna uloga portreta postaju "selfiji" u kojima se gubi prava čar koju bi portret trebao pružati.

VIŠE OD PROFILNE FOTOGRAFIJE

Naš cilj je da vratimo čar portretu. Da Vas prikažemo u najboljem svijetlu na fotografiji koju ćete rado pokazivati svojim unucima i koja će biti puno više od samo profilne slike, ali isto tako u skladu s današnjim "modernim standardima".

QUOTE

It’s one thing to make a picture of what a person looks like, it’s another thing to make a portrait of who they are.” - Paul Caponigro

PROFESIONALNOST

Bilo da se radi o uspomenama na Vas same koje će Vaši unuci sa zadovoljstvom gledati ili potrebi profesionalnih portreta, naš tim s vrhunskim znanjem i opremom stoji Vam na usluzi.

FLEKSIBILNOST

Naš tim je vrlo fleksibilan. U pokušaju da izvuku najbolje od Vas, tako veliku pozornost pridodaju i okolini. Bilo da se radi o studijskim portretima ili portretima u prirodi, odabrat će ono što najbolje odgovara Vašim potrebama.