Uz pojam profesionalne fotografije veže se profesionalna oprema, fotograf sa dugogodišnjim iskustvom u fotografiranju, iznimna kvaliteta i usluga. Donosimo vam nekoliko tipova profesionalnih fotografija.

Poslovni portreti

Bilo da za privatne svrhe, za svrhe pronalaska novog posla ili prelaska cijele firme na web. Poslovni portreti odličan su alat da se prikažete u profesionalnom svijetu.  Oni mogu biti odrađeni u studiju ili pak profesionalnom okruženju. Bitno je da poslovni portreti izvlače ono najbolje iz vas. Poslovne fotografije mogu prikazivati i vas ili vaše radnike tijekom obavljana posla i na taj način prikazati odličnu atmosferu vaše firme. (Primjerice, automehaničar prilikom popravljanja automobila ili pekara kako recimo peče kruh) S obzirom za svrhe koje se koriste, u razgovoru s fotografom dogovorit ćete ono što je najbolje za vas.

Tamara Kralj Fun station koprivnicaTamara bukvic photo adria

 

 

 

 

 

 

Fotografija nekretnina

Bilo da prodajete ili iznajmljujete nekretnine, želite da na oglasu ona ostavi što bolji dojam. Prvo što potencijalni kupac primijeti je fotografija, stoga je poželjno da ona bude atraktivna i profesionalno odrađena.

 

Fotografija u 360º i virtualne šetnje

Ono što možete ponuditi vašim klijentima je to da vaš objekt mogu vidjeti čak iako nisu fizički tamo.  Fotografija 360 i virtualna šetnja vam to omogućuju. Klijenti iz udobnosti svoga doma mogu „šetati“ vašim restoranom, apartmanom ili resortom i na taj način dobiti sliku svega što nudite i bookirati vas, bez da su fizički tamo.

 

enter koprivnica vr 360 photo adria

 

 

 

 

 

Obiteljska fotografija

Angažirati profesionalca za obiteljsku fotografiju uvijek je dobra odluka! Stvarate uspomene koje ćete imati zauvijek i kojih ćete se uvijek iznova prisjećati. Ponekad je teško sam napraviti odličnu obiteljsku fotografiju pa je taj posao bolje ostaviti profesionalcu uz kojeg možete biti sigurni da će vaše fotografije dobro ispasti.

 

 

 

 

 

 

Fotografiranje vjenčanja

Vjenčanje je jedan od najbitnijih dana jednog para stoga je bitno da i fotografije savršeno dočaravaju vaš dan. Profesionalni fotografi pružaju mogućnost odrađivanje sessiona samo sa mladencima, kasnije sa uzvanicima, kumovima i roditeljima. To omogućuje zaista veliki izbor fotografija od kojih svaka priča svoju priču.

 

 

 

 

 

 

Fotografije evenata

Bilo da se radi o rođendanu, krštenju, krstitkama, koncertima ili službenim konferencijama i sastancima. Profesionalne fotografije uvijek bolje opisuju sam događaj od slučajno okinutih. Za bitne uspomene želite da vam zauvijek ostanu u sjećanju, a s profesionalnim fotografijama stvarate uspomene koje neće izblijedjeti. Za poslovne svrhe, tu nema dvojbe.. angažiranje profesinalaca je “must” ukoliko se želite predstaviti na tržištu u najboljem svijetlu.

shipe shi pe dj party soderica open air koprivnica future scope