FOTOGRAFIJA JE ODRAZ VAS SAMIH

Fotografija je prvo što uočavamo na nečijem profilu, stoga je potrebno da ta fotografija prikazuje subjekta u najboljem svijetlu. Poslovni portreti imaju mogućnost predstaviti vas u potpuno profesionlanom izdanju.

VAŽNOST KVALITETNE FOTOGRAFIJE

Brojna zanimanja koriste profesionalne portrete za PR i marketing. Ako Vas se može naći na webu, profesionalna fotografija Vas može istaknuti i pomoći klijentima da Vas lakše upamte i prepoznaju.

„Nema nefotogeničnih ljudi. Dužnost je fotografa da izvuće najbolje iz svojih klijenata bez obzira koliko nervozni i ukočeni oni bili.“- Božidar Babić

KOME SU POTREBNI POSLOVNI PORTRETI?

Poslovni portreti potrebni su zapravo svakome kome su potrebne profesionalne fotografije kako bi unaprijedili svoj posao. Bilo da se radi o velikim firmama ili mladim poduzetnicima kojima takva fotografija koristi za CV ili pak društvene medije kao što su Linkedln, Facebook, Twitter i slično.

INDIVIDUALAN PRISTUP

Na unaprijed dogovorenom terminu fotograf upoznaje klijenta, upoznaje njegove potrebe i želje. Nakon što fotograf dobije sliku onoga što klijent želi, počinje proces fotografiranja u kojem je najveća dužnost fotografa upravo komunikacija kako bi se klijent opustio i bio zadovoljan konačnim proizvodom.