Fotografiranje može biti stresno, ali s pravom pripremom može postati jedan od najljepših dijelova vašeg dana. Kako bi si olakšali taj dan, važno je pripremiti se na vrijeme. Prije samog fotografiranja, upoznajte svog fotografa. Provedite vrijeme s njim kako biste se bolje upoznali, što će vam pomoći da se osjećate opuštenije pred kamerom i kako bi vaše poze bile prirodnije. Savjetujte se sa svojim fotografom i zajedno istražite različite stilove i ideje za fotografije koje biste voljeli imati. Pretražite slike koje vas inspiriraju i podijelite svoje želje i vizije s fotografom. Na taj način, svaki trenutak bit će zabilježen na način koji najbolje odražava vašu ljubav i jedinstvenu priču. U nastavku Vam donosimo pet savjeta za poziranje.

Cheesy osmijesi i iskreni trenuci

Započnite s klasičnim cheesy osmijehom – on probija led i svima postaje ugodno. Zatim prijeđite na iskrenije snimke na kojima se gledate. Sve je u hvatanju istinske veze među vama.

Koristite rekvizite

Držite buket cvijeća, koristite ga kao rekvizit u različitim pozama. Ako volite biciklizam, motore ili nešto slično tome, uhvatite trenutak zajedničke vožnje.

Razigrani trenuci

Mladenka neka vodi mladoženju dok mu uzvraća pogled. Ova razigrana interakcija fotografijama dodaje dinamičan element. Zabacivanje vela također može stvoriti dramatične i prekrasne snimke.

Zagrljaji

Za romantičan osjećaj, približite se jedan drugome, zagrlite se ili poljubite. Ovi trenuci odišu toplinom i intimnošću.

Klasične poze s dodatkom

Zauzmite tradicionalne poze i dodajte osobni pečat. Na primjer, neka mlada  drži haljinu i približi se mladoženji, stvarajući opušteniji i prirodniji izgled.

Najbolji savjeti za poziranje

Zapamtite, ključ je u opuštenosti i prirodnosti. Najljepše fotografije su one koje odražavaju vašu osobnost i emocije na dan vjenčanja. Osim toga dogovorite se unaprijed o rasporedu i lokacijama za fotografiranje, slušajte upute fotografa, ali slobodno izražavajte svoje ideje i želje. Budite strpljivi pri čekanju na gotove fotografije jer obrada fotografija može potrajati, ali vrijedno je čekati za savršene uspomene. Fotografije su jedan od najvažnijih dijelova jer će vam omogućiti da zauvijek zadržite uspomene na ovaj poseban dan. Uživajte u svakom trenutku i neka vaše fotografije budu prekrasan prikaz vaše ljubavi i sreće.