ADVENTURE ELOPEMENT WEDDING

Adventure Elopement postaju sve češći izbor mladih parova. Bilo da zbog ograničenog budžeta, avanturističkog duha ili većom potrebom za intimnošću, parovi se odlučuju na vjenčanja na “tajnim lokacijama”. Naš tim pruža usluge profesionalnog fotografiranja upravo takvih vjenčanja kako bi stvorili vječne uspomene kroz fotografije.

DESTINATION WEDDING

Odmicanje od tradicije i sve veća želja za pustolovine tjera mlade parove na vjenčanja na raznim lokacijama. Bilo da se radi o otocima ili planinama, naš fotografski tim spreman je za rad na terenu i u bilo kakvim uvjetima kako bi Vama osigurao predivne uspomene.

PRE-WEDDING SESSION

Kako biste rasteretili stres hoćete li dobiti savršene fotografije na dan vjenčanja,nudimo pre wedding sessione. Nekoliko tjedana ili dana prije vašeg vjenčanja. Mogućnost odlaska na neku dalju lokaciju prema izboru, ukoliko bi odvojili više vremena samo na fotografiranje i stvaranju što boljih fotografija.

POST WEDDING SESSION

Nakon što sva strka s vjenčanja prođe i nakon što se  riješili briga o 100 stvari odjednom, možete se posvetiti individualnom fotografiranju. Odlazak na neku udaljeniju lokaciju bez stresa i gdje možete odvojiti cijelo popodne samo za fotografiranje I stvaranje uspomena, pomaže u tome da one postanu bajkovite. Fotografija odražava pravo stanje Vas, stoga se najbolje fotografirati kada se osjećamo opušteno i sretno.

TERMINI I REZERVACIJA

Naš tim je fleksibilan i lako se može prilagoditi Vašim potrebama i željama. Ukoliko imate više pitanja ili imate posebnu želju kako želite zabilježiti Vaš poseban dan, kontaktirajte nas za više informacija! Poželjno je da se za dogovore i rezervacije javite najmanje mjesec dana prije samog događaja kako bi sve pomno isplanirali i dogovorili.