Pravila o privatnosti

Identitet i kontaktni detalji administratora osobnih podataka:

Photo Adria j.d.o.o., Trg Dr. Žarka Dolinara 18, 48000 Koprivnica, Hrvatska, kontaktni e-mail: info@photoadria.hr.

(na koje se kolektivno referiramo kao “Photo adria” ili “mi”),

Photo Adria kao administrator i obrađivač osobnih podataka:

Zašto obrađujemo osobne podatke? 

Kako bi ispunili ugovor te pravne obaveze, Photo Adria prikuplja osobne podatke koji su korisnici pružili pri ispunjavanju kontaktnih informacija i ostalih obrazaca na našim stranicama.

Nadalje, Photo Adria obrađuje podatke koje prima od strane korisnika i drugih pojedinaca koristeći naše usluge ili posjećujući našu web-stranicu:

  • kolačići (kolačići su male tekstualne datoteke koje preglednik pohranjuje na Vaš uređaj radi spremanja podataka potrebnih za ispravnu funkcionalnost naše tehnologije. Koristimo nekoliko kolačića za autentifikaciju korisnika, korisničke postavke te praćenje rada naših marketinških kampanja. Kolačiće možete izbrisati ili onemogućiti, ali isto će Vas spriječiti u korištenju naše tehnologije.);
  • dnevničke datoteke (IP adresa ili drugi mrežni identifikatori).

Koliko dugo obrađujemo osobne podatke?

Osobni podaci korisnika obrađivani su tijekom trajanja odnosa definiranog ugovorom te naknadno za vrijeme potrebno za osiguranje usluge i ispunjavanje obaveza koje proizlaze iz posebnih zakonskih propisa.

Koja je svrha obrade podataka te kako postupamo s njima?

U podacima korisnika Photo Adria ne unosi promjene, ne objavljuje ih, ne čini ih pristupnima te ih ne prosljeđuje trećim stranama (osim kada ih je dužna u skladu sa zakonom učiniti dostupnima državnim tijelima,) te ih koristi samo u svrhe pohrane na poslužiteljima Photo Adrie, osim ako u Ugovoru nije navedeno drugačije. Jedina svrha rukovođenjem ovim osobnim podacima jest njihova pohrana i njihova dostupnost korisniku.

Primatelji i obrađivači osobnih podataka

Photo Adria ne prosljeđuje osobne podatke drugim obrađivačima podataka.

Obrađivači osobnih podataka su:

  • tvrtke ili fizički organi uključeni u računovodstvo te obavljanje računovodstvenih operacija
  • tvrtke, ili poslovni IT poduzetnici koji su odgovorni za implementaciju IT administracije i razvoj softverskih programa koje koristi Photo Adria
  • tvrtke, ili poslovni subjekti koji omogućavaju usluge servera zaduženih za pohranu podataka
  • tvrtke koje omogućavaju usluge plaćanja
  • tvrtke koje omogućavaju usluge e-mail poruka
  • tvrtke koje omogućavaju usluge registracije domena
  • tvrtke koje pružaju usluge provjere autentičnosti putem platformi društvenih medija

Prava subjekta podataka

Kao subjekt podataka ostvarujete pravo na: a) pravo pristupa; b) pravo na ispravak; c) pravo na brisanje; d) pravo na ograničenje obrade; e) pravo prigovora na obradu; f) pravo na prijenos podataka; g) pravo na podnošenje žalbe nadzornom tijelu; h) pravo na informacije o ispravljanju osobnih podataka, njihovom brisanju ili ograničenoj obradi; i) pravo na informiranje u slučaju kršenja sigurnosti osobnih podataka; j) pravo povlačenja suglasnosti o obradi osobnih podataka.

Vaša prava subjekta podataka detaljno su opisana u EU Odredbi 2016/679 (GDPR)

Svoj pristanak možete u bilo kojem trenutku opozvati u pisanom obliku i ostvariti pravo na ostala prava Subjekta slanjem Vašeg zahtjeva na e-mail adresu info@photoadria.hr

Posljednja izmjena 15. Siječnja 2020.