VAŽNOST VIDEA

Video ima mogućnost da doživljaj dočara ne samo vizualno i statično kao fotografija, već i auditivno i dinamično.

DIGITALNO OGLAŠAVANJE

Internet je postao broj jedan što se tiče oglašavanja, stoga je bitno da oglas na prvu primami poglede mogućih klijenata. Video pruža mogućnost da se Vaš oglas izdvaja te da na drugačiji način prikažete svoju djelatnost.

PROMO VIDEO SADRŽAJI

Bilo da želite reklamirati Vašu djelatnost ili želite imati kratak osvrt onoga što radite, video je odličan način za prezentaciju. Kratki, zanimljivi i dinamični video sadržaji uvelike mogu privući više klijenata.

REKLAME

Izbacili ste novi proizvod i niste sigurni kako biste ga predstavili javnosti? Dobro osmišljena reklama pravi je način za predstavljanje. Temeljitim razgovorom oko onoga što biste željeli postići te na koji način želite predstaviti Vaš proizvod, naš tim osmišljava sam scenarij reklame i pokušava prikazati ne samo Vaš proizvod, već i emocije koje on zadovoljava.

GOTOV PROIZVOD

Nakon razgovora i snimljenih materijala slijedi obrada videa. Obradom se snimke prilagođavaju njihovoj namijeni i mjestu gdje će se emitirati te stranka dobiva gotovi proizvod u najkraćem mogućem vremenu.