Trenutno se nalazimo u razdoblju u kojem se stvara osjećaj kao da je cijeli svijet stao. Brojna poduzeća bore se sa opstankom i razmišljaju na koji način bi mogle korisno upotrijebiti ovo vrijeme. S obzirom kako i naš posao uključuje socijalne kontakte, donosimo vam naše usluge koje nužno ne zahtijevaju socijalni kontakt, a koje bi vam mogle pomoći da ovo vrijeme iskoristite za poboljšanje web prodaje, unaprijeđenje.

Virtualna šetnja i fotografija 360°

Usluga o kojoj pričamo je virtualna šetnja i fotografija 360°. Prije svega potrebno je da razjasnimo što fotografija 360° je i čemu služi. Fotografija 360° namijenjena je svima koji žele pospješiti svoje poslovanje, ali isto tako i u privatne svrhe. Djelatnosti u kojima se najviše koristi su turizam i ugostiteljstvo kako bi gosti mogli dobiti što bolji dojam mjesta na koje odlaze i vidjeti ga; bez da su tamo. (više o tome možete pročitati ovdje) Virtualna šetnja spoj je fotografija 360° koja omogućava slobodno virtualno kretanje kroz prostor.

vr 360 koprivnica

 

S obzirom kako trenutna situacija ne dopušta da vaši klijentu budu fizički kod vas, virtualna šetnja im dopušta da vaš prostor posjete iz udobnosti svojih domova. Iako ste trenutno zatvoreni to vam omogućuje da što više potencijalnih klijenata sazna za vas. Imate li dućan s odjećom, alatima ili sportskom opremom. Vaš dućan možemo fotografirati te klijenti mogu vidjeti vaše proizvode. Mogućnost je da se složiti direktna poveznica s vašim web shopom gdje odmah taj proizvod mogu i kupiti.  Ne samo da radite dobro za sebe, već i dobro za zajednicu. Muzeji, galerije, izložbe, sve ono što bi posjetitelji željeli vidjeti, ali su u nemogućnosti, tehnologijom fotografije 360° i virtualnih šetnji iz udobnosti naslonjača i dalje mogu posjetiti najdraži muzej.

Virtualna šetnja- stvarni doživljaj

Primjer Virtualne šetnje: (Fun station, kreativna učionica)

Cijelu virtualnu šetnju kroz Kreativnu učionicu Fun Stationa možete pogledati ovdje.

Primjer Virtualne šetnje: (Wild Wind)

Cijelu virtualnu šetnju kroz Wild Wind možete pogledati ovdje.

Ukoliko se odlučite za fotografiranje, molimo da se pridržavate sljedećih uvjeta kako ničije zdravlje ne bi bilo ugroženo:

1. Prije svega, vaš upit i dogovor moguće je odraditi preko web stranice, društvenih mreža ili pozivom.
2. Potrebno i nužno je održavati distancu između fotografa i klijenta.
3. Fotograf sam ulazi u prostor kojeg fotografira.
4. Fotograf je nužan nositi zaštitnu masku i rukavice.

Kada je fotografiranje gotovo, fotografije se obrađuju te se izrađuje virtualna šetnja i nakon cijelog procesa fotografije u 360 stupnjeva i virtualna šetnja se isporučuju klijentu. Trajanje fotografiranja i obrade ovisi o veličini prostora koji se fotografira. Cijene fotografiranja, fotografija i izrade virtualne šetnje ovise o samom prostoru i željama klijenta.